Tein 8. tätä kuuta kaks testiä tuolla: www.xestia.net/testit/index.html 

 

BDI (Beckin masennustesti)

Käytit testin tekemiseen 1 minuutin 47 sekuntia. Testipistemääräsi on 54. Testin suorittaneet ovat saaneet keskimäärin 20 pistettä. Jos pisteiden yhteismääräksi tulee 17 tai enemmän, lääkärin puheille menoa suositellaan. Masennus luokitellaan lieväksi, keskivaikeaksi tai vaikeaksi. Yli 30 pistettä viittaa jo vaikeaan masennustilaan, jolloin on viimeistään ehdottomasti syytä hakeutua hoitoon.

 

Eysenckin persoonallisuuskysely

Käytit testin tekemiseen 5 minuuttia 13 sekuntia.

5% (1/19) - Ulospäinsuuntautuneisuus: Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.

55% (11/20) - Psykoottisuus: Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.

100% (23/23) - Neuroottisuus: Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.

4% (1/24) - Valheasteikko: Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

BDI:n pistemäärä on taas jatkanut siis nousuaan. Eiks mun pitäis olla niinkun menossa parempaan suuntaan kun "saan hoitoa" ja pistemäärän pitäis pudota putoamistaan? 

On niin paska olo. Vituttaa taas tää kun ei vaan saa hoitoa. Saa nähdä mitä polilla tapahtuu keskiviikkona, kun se lääkäri tulee siihen mt-hoitajan tapaamiseen. Jos vaikka saisin lääkkeitä. Ajatus jumittaa. Koitan purkaa päätä illalla.